Alviks Måleri i Uppsala

Vi på Alviks Måleri i Uppsala är en firma som har arbetat inom branschen i nästan 50 år. Detta ger oss en unik insikt i hur branschen ser ut och vi vet vad som fungerar. Genom åren har vi arbetat med ett stort antal kunder och vi har alltid uppnått ett nöjt resultat. Våra målare tror på att fokusera på noggrannhet och kvalitet. För oss finns det inget uppdrag vi inte är villiga att ta oss ann.

Varför välja vår firma?

När du anlitar oss för målning får du inte enbart tjänster av hög kvalitet, men du får också ett bra pris. Vi använder oss alltid av material av bästa kvalitet. Vi väljer dessutom alltid material som är miljövänligt då vi värnar om vår planet. Vi på Alviks Måleri i Uppsala AB ser det som vårt ansvar att alltid arbeta aktivt för att vara en miljövänlig firma. ROT-avdraget är gällande för privatpersoner som anlitar oss, och vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra kunder. 

Kompetenta målare med passion för kunden

Alla våra målare som jobbar hos oss på Alviks Måleri i Uppsala AB är kundfokuserade, vänliga och noggranna i sitt arbete. För oss är det viktigt att erbjuda våra kunder det där lilla extra, och vi tror på att ett leende på läpparna kan göra en stor skillnad. Våra målare i Uppsala är alltid tillmötesgående, flexibla och noggranna. Kontakta oss gärna om du har några frågor att ställa oss. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina målardrömmar!