Målare som levererar resultat

Om du vill anlita en professionell målare du kan lita på så är vi det självklara valet för dig. Att måla är vår passion och vi älskar att dela med oss av vår målarglädje till våra kunder. Vi erbjuder prisvärda tjänster, kvalitet och tydlig kommunikation. Du berättar för oss vad din vision är och vi ser till att vi uppnår det resultat som du är ute efter. Som dina lokala målare kan vi erbjuda både invändig och utvändig målning. 

Storleken på projektet spelar ingen roll för oss, utan vi tar oss an alla uppdrag. Vi har målat för både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vill du måla om hela fasaden på din villa? Eller kanske bara köket? Alla projekt är viktiga för oss och som din målerifirma arbetar vi alltid aktivt för att erbjuda resultat av bästa möjliga kvalitet.

målare

Kunden är vår prioritet

Vårt mål är alltid att i slutändan ha en nöjd kund. För att uppnå detta är våra målare alltid lyhörda och vi ser alltid till att leverera det resultat du är ute efter. Så hur gör vi detta? Vi börjar med att prata igenom projektet med dig innan vi börjar, för att vara säkra på vad det är du vill ha hjälp med. Vi diskuterar det önskade resultatet med dig och ger dig sedan en kostnadsfri offert. Om du känner dig nöjd med denna så bestämmer vi tillsammans när projektet ska stå färdigt. Våra målare är snabba, kunniga och effektiva. Vi kan även hjälpa dig med andra utföranden, som till exempel tapetsering.

Yrkesskickliga målare som gör skillnad 

Alla våra målare i Uppsala är yrkesskickliga och fokuserar på noggrannhet och kvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi garantera ett hållbart resultat och bra priser. För dig som är privatperson och står som ägare på din villa så gäller ROT-avdraget på 30 procent av arbetskostnaden. Om du har några funderingar om framtida projekt så kan du kontakta oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din renovering och vill vara med och förvandla ditt hem.